Kai atidariau savo buvusį restoraną AVO Nešvilyje, tai žinojau Kimchi pavasario ritinys užkandis pateks į meniu. Jis ne tik pateko į valgiaraštį (ir vis dar yra meniu su nauju šefu prie vairo ir naujos nuosavybės teisės!), bet ir buvo mūsų geriausiai parduodamas produktas. Skonių subalansavimo veiksmas puikiai atliktas naudojant kimchi įdarą, taigi, jei laikysitės šio recepto iki raidės T, būsite žvaigždė kitame knygų klube ar puodelyje, kuriame lankysitės, pažadu!
Kas yra FRESH KIMCHI SPRING Rolls?
Šis receptas labiausiai patiks, nesvarbu, ar esate kimchi gerbėjas, ar ne. Kas nemėgsta šviežio pavasario vyniotinio?! Aštrus, aštrus, kreminis įdaras minkštame įvyniojime yra puikus kąsnelis, kuriuo galite pasidalyti, kai turite kompaniją, o vien tik įdaras yra puikus sveikas salotų užpilas vietoje to paties seno. tuno salotos. Skoniai ir tekstūros taip puikiai subalansuoja šį.
Mano originaliame recepte vietoj žemės riešutų naudojami žali anakardžiai, tačiau žemės riešutų pašalinimas visiškai pavyko; jie yra puikus biudžetą tausojantis pakaitalas. Padažas taip pat suteikia skonį, tačiau leidžia kimchi įdarui tikrai spindėti. Tikiuosi, kad jums patiks šis receptas taip pat, kaip ir man. Tai artima ir brangi mano mažai daržoves mylinčiai širdžiai!
Štai ko jums reikės norint pagaminti šiuos šviežius kimchi pavasarinius suktinukus:
- Panardinimo padažas: Saldus, pikantiškas ir aštrus sojų padažo, ryžių vyno acto, sezamo aliejaus, sriracha, žalio svogūno, česnako ir šviežio imbiero derinys.
- Kimchi: Šis žarnynui nekenksmingas, probiotikų kupinas supermaistas yra aštrus, aštrus ir šiek tiek rūgštus. Jei nesate prieskonių mėgėjas, rinkitės švelnų kimchi.
- Riešutai: Skrudinti nesūdyti žemės riešutai puikiai tinka vietoj mano originalių anakardžių ir sukuria tirštą ir kreminį įdarą.
- Riešutų sviestas: Pagerina žemės riešutų skonį ir padeda sukurti kreminį įdarą.
- Klevų sirupas: Prideda saldumo, kad subalansuotų įdaro aštrumą ir sodrumą.
- Sezamų aliejus: Skrudintas sezamų aliejus įdarui suteikia riešutiškumo.
- Daržovės: Paprikos, morkos ir agurkai sudaro šviežią ir traškų šių pavasarinių suktinukų daržovių įdarą.
- Salotos: Žalios salotos padeda sukurti barjerą tarp riebaus įdaro ir pavasario ritinėlių vyniotinių.
- Spyruokliniai vyniotiniai: Taip pat vadinami „ryžių popieriaus įvyniokliais“, šie lengvi ir permatomi įvyniojimai yra sausi ir tvirti, kol juos pamirkysite. Tada jie tampa lankstūs ir išliks kramtomi bei minkšti.
Kuo skiriasi PAVASARIO RINKINYS, VASAROS RINKINYS ir Kiaušinių vyniotinis?
Nors visi šie skanūs kąsneliai yra suvynioti ir kočioti, pavasariniai vyniotiniai gali būti švieži, kepti arba kepti, kai vasariniai vyniotiniai visada patiekiami šalti. Kiaušinių vyniotinis yra pavasario ritinio variantas, gaminamas iš tešlos, praturtintos kiaušiniais, paprastai kepta. Techniškai šie švieži kimchi pavasariniai suktinukai taip pat gali būti vadinami vasaros suktinukais. Jie taip gaivina!
- Nereikia naudoti visų pavasario ritinėlių vyniotinių… tiesiog kočiokite, kol dings visi įdaro ingredientai!
- Neperpildykite pavasarinių suktinukų. Bandydami supakuoti per daug įdaro, tikrai sukelsite netvarką!
- Pabandykite pasikloti lovą su daržovėmis ir salotomis, kad ant jų būtų galima dėti kimchi įdarą, kad ryžių popierius sutvirtėtų.
- Mažiau tikėtina, kad jie plyš, jei baigti spyruokliniai vyniotiniai liečiasi, jei šonus pabarstysite sezamo sėklomis. Po kočiojimo ryžių popierius kelias minutes išlieka lipnus.
- Pavasario suktinukai neišsilaiko ilgiau nei vieną dieną, tačiau bet koks papildomas kimchi įdaras ir daržovės pakels bet kokias salotas į kitą lygį!
Švieži Kimchi Spring Rolls
Šie kreminiai, aštrūs ir gaivūs kimchi pavasariniai suktinukai yra puikus atšaldytas užkandis bet kokiam vakarėliui ar užkandžiui!
Neleiskite ekranui užtemti
Panardinimo padažas:
- 1/3 puodelis sojų padažas (0,26 USD)
- 1/3 puodelis ryžių vyno actas (1,44 USD)
- 1 Valg Sezamų aliejus (0,32 USD)
- 1 Valg sriracha (0,25 USD)
- 1 malto žalio svogūno (0,10 USD)
- 1 malta česnako skiltelė (0,05 USD)
- 1 colio imbieras, nuluptas ir sutarkuotas (0,15 USD)
Vasaros vyniotinės daržovės + Kimchi įdaras:
- 1 puodelis kimchi (2,99 USD)
- 1 puodelis skrudinti nesūdyti žemės riešutai (1,24 USD)
- 2 Valg riešutų sviestas (0,12 USD)
- 1 Valg Klevų sirupas (0,31 USD)
- 2 Valg skrudinto sezamo aliejaus (0,64 USD)
- 2 paprikos, sūdytos (2,96 USD)
- 2 morkos, sūdytos (0,18 USD)
- 1 agurkas, be sėklų ir džiovinamas (0,82 USD)
- 1 galva žalios salotos, supjaustytos 2 colių gabalėliais (1,97 USD)
Surinkti:
- 1 paketą pavasario ritininiai ryžių popieriaus įvyniojimai (1,46 USD)
-
Maišymo dubenyje sumaišykite sojos padažą, ryžių vyno actą, sriracha, tarkuotą imbierą ir česnaką. Išplakite ir plakdami labai lėtai pilkite sezamų aliejų, kad susidarytų emulsija. Įmaišykite žaliuosius svogūnus ir atidėkite padažą į šalį.
-
Į virtuvinį kombainą įpilkite kimchi, žemės riešutų, žemės riešutų sviesto, klevų ir skrudintų sezamų aliejaus.
-
Pulsuokite, kol susidarys tiršta, stambi, gerai sumaišyta pasta. Tekstūra yra geras dalykas, todėl neapdorokite jos taip, kad ji būtų lygi. Atidėkite į šaldytuvą.
-
Julienne paprika, morkos, agurkai ir žalios salotos supjaustykite 2 colių gabalėliais.
-
Užpildykite negilią sausainių lapą šiltu vandeniu šalia švarios pjaustymo lentos ar kito tinkamo švaraus darbo paviršiaus.
-
Pamerkite valgomąjį pavasario ritinio vyniotinį į negilų šiltą vandenį, kol jis taps minkštas ir lankstus, bet ne per daug purus.
-
Perkelkite ant švaraus darbinio paviršiaus ir atsargiai užpildykite spyruoklinio ritinėlio vyniotinį su salotų lapais apačioje, 1–2 šaukštais kimchi įdaro viduryje, keliomis daržovėmis ir dar vienu salotų gabalėliu ant viršaus.**
-
Švelniai apvyniokite kiekvieną spyruoklinį vyniotinį, įkišdami į šonus, kad visas įdaras neiškristų.
-
Kiekvieną pavasarinį vyniotinį pabarstykite sezamo sėklomis (nebūtina, tačiau jos suteikia malonios tekstūros ir padeda apsaugoti gatavus suktinukus nuo sulipimo ir plyšimo).
-
Kartokite 5–8 veiksmus, kol išnaudosite visą įdarą.
-
Patiekite per pusę perpjautus šviežius kimchi pavasarinius suktinukus su panirimo padažu. Mėgautis!
Pažiūrėkite, kaip mes Čia apskaičiuokite recepto kainą.
** Neleiskite, kad kimchi įdaras liestųsi su spyruokliniu popieriumi. Jis nesustings ir labiau plyš arba išliks purus. Norite, kad spyruoklinio / ryžių popieriaus įvynioklis sutvirtėtų, kai baigti spyruokliniai ritinėliai šiek tiek išstos.
Patiekimas: 1vasaros ritinysKalorijos: 377kcalAngliavandeniai: 44gBaltymas: 13gRiebalai: 17gNatris: 1008mgPluoštas: 4g
Skaitykite visą mūsų mitybos atsisakymas čia.
Kaip pasigaminti FRESH Kimchi SPRING Rolls – žingsnis po žingsnio nuotraukos
Dubenyje sumaišykite 1/3 puodelio sojos padažo, 1/3 puodelio ryžių vyno acto, 1 šaukštą sriracha, 1 colio nulupto ir tarkuoto imbiero bei 1 susmulkintą česnako skiltelę. Išplakite ir plakdami labai lėtai įpilkite 1 šaukštą sezamų aliejaus, kad susidarytų emulsija. Įmaišykite 1 susmulkintą žalią svogūną ir panardinimo padažą atidėkite į šalį.
Į virtuvinį kombainą įpilkite 1 puodelį kimchi, 1 puodelį skrudintų nesūdytų žemės riešutų, 2 šaukštus žemės riešutų sviesto, 1 šaukštą klevų ir 2 šaukštus skrudintų sezamų aliejaus.
Pulsuokite, kol susidarys tiršta, stambi, gerai sumaišyta pasta. Tekstūra yra geras dalykas, todėl neapdorokite jos taip, kad ji būtų lygi. Atidėkite į šaldytuvą.
Julienne 2 paprikas, 2 morkas, 1 agurką ir 1 žalių salotų galvą supjaustykite 2 colių gabalėliais.
Užpildykite negilią sausainių lapą šiltu vandeniu šalia švarios pjaustymo lentos ar kito tinkamo švaraus darbo paviršiaus. Pamerkite valgomąjį pavasario ritinio vyniotinį į negilų šiltą vandenį, kol jis taps minkštas ir lankstus, bet ne per daug purus.
Tada spyruoklinio vyniotinio vyniotinį įvyniokite į apačią salotomis, 1–2 šaukštais kimchi įdaro viduryje, keliomis daržovėmis ir dar vienu salotų gabalėliu ant viršaus.*
Švelniai apvyniokite kiekvieną spyruoklinį vyniotinį, įkišdami į šonus, kad visas įdaras neiškristų.
Kiekvieną pavasarinį suktinuką pabarstykite sezamo sėklomis (nebūtina, tačiau jos suteikia gražios tekstūros ir padeda vasariniams suktinukams nesulipti ir nesuplyšti.) Kartokite 5–8 veiksmus, kol išnaudosite visą įdarą. Perpus perpjautus pavasarinius vyniotinius patiekite su panirimo padažu. Mėgautis!
Šie švieži kimchi spyruokliniai vyniotiniai buvo didžiulis AVO hitas ne be priežasties, ir aš tikiu, kad ši nebrangi versija patiks ir jūsų namuose!