Reikia vasaros vakarienės idėjos? Čia yra visi geriausi sezono receptai: kepti ant grotelių arba be virimo, su šviežiais sezoniniais ingredientais!
Vasara yra vienas geriausių sezonų gaminant maistą namuose. Tai metų laikas, kai reikia kepti grilį arba gaminti šviežius, minimaliai pagamintus receptus. Griebkite pomidorus, baziliką ir kukurūzus, nes turime naujausių idėjų jūsų terasai!
Čia yra visos geriausios vasaros vakarienės idėjos! Jie kepami ant grotelių, ruošiami minimaliai arba juose yra geriausių šviežių vasaros ingredientų, kuriuos rasite ūkininkų turguje arba sode. Tada skaitykite keletą garnyrų ir gėrimų porų pasiūlymų. Tegul sezonas prasideda!
O dabar mūsų mėgstamiausios vasaros vakarienės idėjos!
Šviežios ir skanios vasaros vakarienės idėja: vyšninių pomidorų makaronai! Šiame recepte dera karštoje keptuvėje iškepti saldūs pomidorai su šviežiu baziliku ir parmezanu. Lengva vakarienės idėja, kuri tiesiog stulbinanti!
Gaukite receptą
Šis nuoširdus farro dubenėlio receptas yra kupinas Viduržemio jūros regiono skonio! Sultingi pomidorai, traškūs agurkai, sūrios alyvuogės ir kreminis užpilas sukuria sotų grūdų dubenį, kuris puikiai tinka vasarai ar bet kuriam sezonui.
Gaukite receptą
Išbandykite šį vištienos pesto sumuštinį! Jis prasideda nuo sultingo kepta vištiena, iki tobulumo pagardintas pikantišku prieskonių mišiniu. Uždėkite ant grotelių keptos čiabatos duonos, tada uždėkite kūdikių rukolos, minkšto šviežio mocarelos sūrio ir sultingų pomidorų griežinėlių. Vainikuoja ryškiai žalių žolynų piliakalnis bazilikų pesto.
Gaukite receptą
Cukinijas išskobkite į lukštus, tada įdarykite dešra, pomidorais, česnaku, mocarela ir parmezano sūriu. Ant viršaus pabarstykite traškiais džiūvėsėliais, kepkite iki auksinės rudos spalvos ir oho! Jie kupini intensyvaus pikantiško skonio. Šis receptas leidžia a cukinijų mylėtojas iš bet ko!
Gaukite receptą
Kai vasara, vakarienei ant grotelių keptas maistas – kiekvieną naktį! Vienas iš mūsų geriausių baltymų, kuriuos galima kepti ant grotelių, yra krevetės, nes jos yra nepaprastai greitos (kaip ir mažiau nei 5 minutes). Šis ant grotelių keptų krevečių kabobų receptas yra naujas šeimos mėgstamiausias. Paimkite juos ant viršaus su mūsų kremu „Comeback“ padažas už geriausią skanėstą!
Gaukite receptą
Kitas mūsų vasaros vakarienės idėjos: sultingas Portobello mėsainis! Štai kaip pasigaminti portobello grybų mėsainį, kurį mėgsta visi: kepti ant grotelių ar skrudinti! Pikantiškas ir mėsingas, jo negalima atsispirti su sūriu ir specialus padažas.
Skaityti daugiau
Norėdami tobulos vasaros vakarienės idėjos: išbandykite klasikines prancūziškas Nicoise salotas! Šios prancūziškos pagrindinio patiekalo salotos yra legendinės: dėl geros priežasties. Nicoise salotos yra pripildytos baltymų ir yra stulbinantys pietūs ar vakarienė (taurė vyno nebūtina).
Gaukite receptą
Kas gali būti geriau nei klasikinis pomidorų, mocarelos ir baziliko derinys? Išbandykite šį vasarišką malonumą: sumuštinį Caprese! Šis rifas apie klasiką Itališkos salotos iš Capri klasikinius ingredientus sluoksniuoja kaip sumuštinių įdarą su nenumaldomai kreminiu pesto aioli, kuris kiekvienam kąsniui suteikia pikantiškumo. Tai puiki idėja lengvai nevalgyti vasaros vakarienė, piknikusir dar.
Gaukite receptą
Sveiki atvykę į savo naują mėgstamą vasaros vakarienę: sultingas ant grotelių keptas vištienos šlauneles! Mes su Aleksu nusprendėme sukurti geriausią būdą kepti šlaunis, ir manome, kad tai yra viskas. Marinuokite juos tirštame Dižono garstyčių, Vusterio padažo ir prieskonių mišinyje, tada išmeskite ant grotelių ir kepkite, kol taps sultingi ir dūmai.
Gaukite receptą
Šviežias poke dubuo puikiai tiks vasaros vakarienei! Šiame klasikiniame recepte yra ahi tunas, marinuotas kvapniame poke padaže, ryžiai ir daugybė daržovių užpilų idėjų.
Taip pat išbandykite: Vegan Poke Bowl
Gaukite receptą
Vietoj tų pačių senų mėsainių vasaros vakarienei…išbandykite lašišos mėsainius! Jie yra lengvi ir geriausio skonio: kiekvienas kąsnis yra tobulas remulado padažas.
Gaukite receptą
Šios ant grotelių keptos krevečių taco yra puiki vasaros vakarienės idėja arba sveikas savaitės vakarienės patiekalas! Juose yra dūminių prieskonių krevetės, meksikietiška slovair aštraus majonezo šlakelio.
Gaukite receptą
Ši paprasta kukurūzų sriuba yra sezoninis būdas mėgautis šviežiais kukurūzais! Saulėtas skonis yra saldus ir niuansuotas, jame gausu sveikų daržovių.
Taip pat pabandykite: Kreminė kukurūzų košė arba Veganiška kukurūzų košė
Gaukite receptą
Štai vasaros vakarienė, pagaminta danguje: ant grotelių keptos vištienos salotos! Šeimoje pagrindinio patiekalo salotas valgome pakartojant paprastiems patiekalams, o ši – vasaros kepimo ant grotelių lėkštėje šventė. Jūsų laukia sultinga vištiena, traškios salotos ir daržovės – viskas kartu su mūsų mėgstamu itališku vinaigreto padažu, žievelėmis pipirais ir nuskustu parmezanu.
Gaukite receptą
Šis skanus daržovių mėsainio receptas yra apteptas kepsnių padažu ir nesubyra ant grotelių! Tai tikrai geriausia, ką rasite.
Gaukite receptą
Kas gali būti smagiau vasaros vakarienei už krevečių virimą? Šis lengvas kukurūzų, bulvių ir krevečių patiekalas puikiai tinka miniai. Nereikia jokių plokščių! Taip pat išbandykite mūsų Lakštinės krevetės virinamos orkaitėje.
Gaukite receptą
Pavargote kepti mėsainius ir lašišą? Ahi tunas yra sodrios ir sviestinės tekstūros. Puikiai apkepęs iš išorės, skonis labiau primena vištieną ar kepsnį nei žuvį! Tai tikrai vienas iš greičiausių dalykų, kuriuos galite pagaminti! Vos 1–2 minutės ir jūs turite vakarienę. Suporuokite su paprastu Chimichurri padažas nuostabiam valgiui!
Gaukite receptą
Pasinaudokite mūsų vasaros vakarienės idėjomis: kaip pasigaminti paelijos receptą… ispanišku būdu! Šioje nuostabioje vakarienėje vienoje keptuvėje yra krevečių, daržovių ir visų autentiškų šio tradicinio patiekalo skonių.
Gaukite receptą
Vasaros garnyrai, kuriuos galima derinti
Ar žinote savo vasaros vakarienės receptus? Pereikime į šonus! Čia yra visi mūsų topai vasaros garnyrai ir vasaros salotos iš kurių gaminami skaniausi pilnaverčiai patiekalai.
Naršykite vasaros garnyrus
Papildykite gėrimais ir skanėstais
Reikia šiek tiek idėjų vasaros kokteiliai arba vasariški desertai? Mes taip pat turime tai! Sujunkite kai kurias iš šių skanių idėjų:
Dažnai užduodami klausimai
Puikus klausimas! Kai per karšta įjungti orkaitę, pabandykite salotas gaivinti kepta vištiena arba ant grotelių keptos krevetėskvapnus gaspachoarba spalvinga daržovių įvyniojimai. Taip pat galite surinkti kepimo lentą su šviežiais vaisiais ir sūriu arba greitai paruošti ceviche.
Vasara lūžta nuo skanių vaisių ir daržovių! Pasinaudokite sezono pranašumais, į savo patiekalus įtraukdami pomidorų, kukurūzų, cukinijų, uogų ir melionų. Kepkite juos ant grotelių, dėkite į salotas arba naudokite kaip picų ir taco priedus.
Į grilio gaminimą įtraukite visą šeimą! Išbandykite kebabus su skirtingais mėsos, daržovių ir vaisių deriniais arba pasigaminkite savo mėsainius su įvairiais priedais. Taip pat galite kepti picas, gaminti ant grotelių keptos žuvies tacosar net tokius desertus kaip ant grotelių kepti persikai.
apibūdinimas
Šiuose vyšninių pomidorų makaronuose dera saldūs pomidorai, iškepti karštoje keptuvėje su šviežiu baziliku ir parmezanu. Lengva vakarienės idėja, kuri tiesiog stulbinanti!
- 8 uncijos trumpi makaronai (penne, rigatoni, orecchiette (parodyta čia), kriauklės, cavatappi ir kt.)
- 3 šaukštai alyvuogių aliejus, padalintas
- 2 pintos sveiki vyšniniai pomidorai
- 1 valgomasis šaukštas balzamiko acto
- Košerinė druska
- Šviežiai malti juodieji pipirai
- 2 česnako skiltelės
- ½ puodelio tarkuoto parmezano sūrio, padalinto
- ¼ puodelio makaronų vanduo
- 1 sauja šviežių mažų baziliko lapelių, susmulkintų, jei dideli
- Padarykite makaronus: Puodą su gerai pasūdytu vandeniu užvirinkite. Virkite makaronus, kol jie taps tik al dente. Pradėkite ragauti likus kelioms minutėms iki pakuotės rekomendacijų: norite, kad ji būtų švelni, bet viduje dar šiek tiek tvirta; paprastai apie 7–8 minutes. Prieš nusausindami, su skysčio matavimo puodeliu (mažiausiai ¼ puodelio) rezervuokite šiek tiek makaronų vandens. Nusausinkite makaronus.
- Pomidorus sudėkite į lizdines plokšteles: Labai didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Kai pomidorai bus karšti, sudėkite pomidorus, įsitikinkite, kad aplink kiekvieną pomidorą lieka vietos (jie nesiliečia), o keptuvė nėra perpildyta. Jei naudojate vidutinę keptuvę, kepkite pomidorus 2 porcijomis.* Kepkite 1 minutę neliesdami keptuvės, tada dar 2–3 minutes, kol susidarys pūslės, keletą kartų pakratydami keptuvę, kad pomidorai apsisuktų. Išjunkite ugnį ir apšlakstykite balzamiko actu, kelis kartus švelniai pakratydami, kad pasidengtų. Pridėti 2 žiupsnelius košerinė druska ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį. Išimkite pomidorus iš keptuvės į dubenį.
- Užbaikite patiekalą: Susmulkinkite česnaką. Kai makaronai iškeps, toje pačioje keptuvėje ant vidutinės silpnos ugnies įkaitinkite likusį 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Sudėkite česnaką ir kepkite 1 minutę, kol pasidarys kvapnus. Nusausinkite keptuvę su ¼ puodelio makaronų vandens, šaukštu nubraukite keptuvę, kad išsiskirtų visas pomidorų sulčių skonis. Išjunkite šilumą.
- Sudėkite makaronus į keptuvę ir išmeskite, kad apsemtų. Įpilkite pūslėtųjų pomidorų, ¼ puodelio tarkuoto parmezano sūrio ir baziliko. Pagardinkite 2 žiupsneliais košerinė druska ir daug šviežiai maltų pipirų. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite dar druskos. Patiekite su likusiu ¼ puodelio tarkuoto parmezano sūrio, apibarstyto ant viršaus.
Pastabos
*Jei keptuvė per daug perpildyta, pomidorai garuos, o ne pūslės. Viskas priklauso nuo jūsų keptuvės dydžio: jei naudojate vidutinę keptuvę, vienu metu turėsite kepti 1 pintą.
- Kategorija: Pagrindinis patiekalas
- Metodas: Viryklė
- Virtuvė: italų
- Dieta: Vegetaras